Handleiding (Glitter) Sticker aanbrengen

iPhone versie

Bescherm je iPhone in stijl met een luxe (glitter) sticker.
Hoewel dit stappenplan geschreven is voor de iPhone (6/6s), geldt het principe van je telefoon goed schoonmaken en secuur te werk gaan bij elk model.
De (glitter) sticker omsluit de voor-, achter-, onder-, en zijkanten van het toestel. Je kunt zelf kiezen of je alles op plakt want de stickers zitten los van elkaar op het folie.

De (glitter) stickers die wij verkopen zijn speciaal volgens Japans design vervaardigd (zie afbeelding).
Japan staat bekend om hoge kwaliteit en dat zie je terug in onze stickers.
Helaas worden onze glitter stickers inmiddels nagemaakt, de imitatie stickers zijn van erg slechte kwaliteit en laten zelfs lijmresten achter op je telefoon. Opgepast dus als je iets goedkoper uit wilt zijn!
glitter sticker voorbeeld

Om te zorgen dat de sticker op de juiste manier wordt aangebracht staat hieronder een stappenplan.
Neem even de tijd om deze handleiding door te nemen en de sticker te plaatsen.
Onderaan dit stappenplan staat een handig filmpje!

Stap 1: Zorg ervoor dat de gehele iPhone ontdaan is van vuil en vetvlekken door gebruik te maken van het meegeleverde doekje.
Stap 2: Pak nu de brede vierkante sticker, deze sticker hoort op de achterkant van de telefoon. Als je de sticker van het plastic afhaalt blijven het Apple logo en de knoppen achter op het plastic, dat is de bedoeling. Mocht het niet zo zijn dat de uitsparingen loslaten, kun je ze er gewoon zelf uithalen. Je ziet de uitsparingen goed door de sticker in fel licht te houden.
Stap 3: Pas en meet nu de sticker een stukje boven je iPhone voordat je hem daadwerkelijk plaatst. Het is raadzaam om te beginnen aan de zijkant van de iPhone, bij de knoppen, dan zorg je er automatisch voor dat de sticker mooi strak zit.
Stap 4: Plaats nu de sticker. Als deze goed zit druk je hem overal nog even stevig aan.
Stap 5: Herhaal dit principe ook met de langwerpige sticker voor de voorkant van je iPhone.
Stap 6: Plak nu zorgvuldig alle overgebleven losse stickers op je telefoon.

Zodra de sticker overal mooi aansluit is het belangrijk dat je hem overal nog even stevig aandrukt, dan blijft de sticker goed plakken.
Als de sticker bijvoorbeeld op een klein hoekje toch niet goed blijft plakken kun je voor maximaal 5 seconden de sticker föhnen op de heetste stand, meestal plakt de sticker daarna perfect.

Check als laatste nog even of het gaatje in de sticker is vrijgemaakt voor de microfoon (zie afbeelding), anders ben je erg moeilijk verstaanbaar.
iPhone microfoon
Onze sticker laat geen lijmresten achter mocht je het ooit weer van je telefoon afhalen.

Voor een optimale bescherming van je telefoon én de sticker raden wij doorzichtige TPU hoesjes aan die gemakkelijk om je telefoon en de sticker te doen zijn. Wij verkopen deze hoesjes voor de meeste telefoons.

Veel plezier ervan!