Handleiding Screenprotector aanbrengen

Stap 1: Reiniging van het toestel display.
Voordat je de screenprotector op het display plakt, dient het display goed schoon en vetvrij te zijn.
Poets met het bijgeleverde microvezel reinigingsdoekje (voorkomt krassen) het display, zodat het vrij is van (vet)vlekken, vuil en stof.
Reinig je het display niet of onvoldoende, dan zullen er luchtbellen onder de screenprotector blijven zitten!
Let er vooral goed op dat de randen van het toestel en eventuele knoppen en inkepingen goed schoon zijn.

Stap 2: Verwijderen van de beschermfolie.
Pak de screenprotector (nu nog bestaande uit 3 lagen) bij het lipje vast en trek langzaam tot ongeveer een kwart van de screenprotector de beschermfolie van het screen. Zorg ervoor dat je de plak kant van de screen niet met de vingers aanraakt, omdat er anders vlekken en vingerafdrukken op het display verschijnen. (Vingerafdrukken zijn niet van het screen te verwijderen en blijven zichtbaar).

Stap 3: Aanbrengen van de screenprotector.
Leg het toestel recht voor je neer op een vlakke ondergrond, met de home-button naar je toe. Bevestig de screenprotector met de plak kant aan de bovenkant op het display. Je ziet nu dat er een krul ontstaan van het beschermfolie, die je een goed beeld geeft om de rest van het screen in één rechte lijn te geleiden tot onderaan het scherm. 

Stap 4: Verwijderen van de beschermfolie.
Je kunt de screenprotector nu definitief aanbrengen op het display. Wanneer de onderste beschermfolie er volledig af is en de screenprotector bevestigd is, kun je met behulp van bijvoorbeeld een bankpas of creditcard ervoor zorgen dat alle luchtbellen onder het screen uitgedrukt worden.
Doe dit met de bovenste beschermfolie er nog op! Doe je dit wanneer alle beschermfolie er al af is, dan ontstaan er krassen en beschadigingen op het screen. Om dit te voorkomen, raden wij aan het meegeleverde doekje om het bankpasje heen te doen, zodat er geen krassen op het screen ontstaan.
Doormiddel van het lipje wat nu nog zichtbaar is, kun je de bovenste beschermfolie er ook af halen. Wanneer ook deze laag eraf is, is de screenprotector op de juiste manier bevestigd.

Veel plezier van je aankoop!