Over ExclusieveHoesjes.eu

ExclusieveHoesjes.eu is dé unieke hoesjes webwinkel van Nederland en België.
In een stijlvol en overzichtelijke webwinkel bieden wij de mooiste, uniekste en exclusiefste hoesjes aan.

Omdat wij continu naar nieuwe trends zoeken en doordat wij een relatief klein assortiment hebben ben je bij ons altijd verzekerd van de laatste unieke hoesjes!
Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit, veel van de hoesjes of stickers worden speciaal voor ons gemaakt.

Doordat wij nauwe banden hebben met leveranciers en fabrieken kunnen wij snel leveren en zelfs onze eigen hoesjes printen, veel van de hoesjes die wij verkopen zijn dus uniek!

Wil jij net als 18.000 anderen op de hoogte blijven van onze nieuwste hoesjes en acties? Like dan nu onze Facebook pagina.

Bekijk ons complete assortiment hoesjes hier.

Waarom ExclusieveHoesjes.eu?

- Gratis verzending
- Snelle levertijd
- Veilig betalen
- Veilig browsen, de volledige website is beveiligd met een SSL-certificaat
- Professionele snelle klantenservice met live chat functionaliteit (alleen via desktop)
- Klein assortiment unieke hoesjes, ruime voorraad
- 14 dagen bedenktijd
- Webshop keurmerk

Betaalmethoden
Bestellen bij ExclusieveHoesjes betekent veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van verschillende betaalmethodes. Wij maken gebruik van:
• iDEAL
• PayPal
• SOFORT
• Bancontact/Mister Cash
• Belfius Direct Net
• Credit Card
• Bankoverschrijving

Onze bankgegevens:
IBAN: NL15INGB0006644153
Ten name van: ExclusieveHoesjes.eu
SWIFT/BIC: INGBNLNL2A
Let op! Omdat wij gebruik maken van een Payment Service Provider (Mollie) is het rekeningnummer voor overboekingen anders dan hierboven.
NB: het kan 2 tot 5 werkdagen duren voordat wij de betaling via bankoverschrijving vanuit België of Duitsland ontvangen. Als je niet zo lang wilt wachten kun je ook een kopie van je betaalbewijs en wij zorgen ervoor dat je de producten eerder zult ontvangen.
iDeal
Als je bankiert via internet bij de ABN AMRO, Rabobank, RegioBank, knab, SNS, ASN, Fortis of ING, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Nadat je je adresgegevens hebt ingevuld kies je voor iDEAL. Er opent een pagina waarin je de bank waarbij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.ideal.nl. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
PayPal
Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij ExclusieveHoesjes.eu online te betalen. Na het controleren en bevestigen van je bestelling bij ExclusieveHoesjes.eu kom je automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met je PayPal-account en volg de instructies. Hoe eerder je betaling bij ons binnen is, des te sneller wij jouw bestelling kunnen leveren.
Bancontact/Mister Cash
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om via het vertrouwde Bancontact/Mister cash betalingen aan ons uit te voeren.
Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
Credit Card
Heb je een Credit Card? Ook daarmee kun je bij ons gewoon betalen, makkelijk en snel.
Bankoverschrijving

Als je na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van de bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Vermeld bij een bankoverschrijving altijd het ordernummer zodat wij de bestelling in behandeling kunnen nemen.

Wij rekenen geen extra kosten voor de verschillende betaalmogelijkheden.

Verzenden & retourneren
Verzenden
Artikelen worden verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen. Sinds 5 januari 2014 wordt brievenbuspost niet meer op een maandag bezorgd. Heb je de bestelling op een vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst en betaald dan wordt de bestelling pas op maandag verzonden. De verzendtijd binnen Nederland kan 1-2 werkdagen duren. Bestellingen op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verzendtijd naar België en Duitsland bedraagt 2 tot 5 werkdagen. Houd echter rekening met weekenden en feestdagen. De producten worden netjes verpakt in een bubbeltjesenvelop. Wij versturen de bestelling als brievenbuspost zodat je niet speciaal thuis hoeft te blijven of het later af moet halen op het postkantoor.
Wat zijn de verzendkosten?
Nederland: geen verzendkosten. Alleen als je je bestelling graag aangetekend wilt ontvangen betaal je een bijdrage van EUR 7,95. Je ontvangt dan een Track- and Tracenummer waarmee je online op de website van PostNL kunt bekijken waar het pakketje zich bevindt.
België en Duitsland: verzendkosten gratis ongeacht het aantal artikelen. Alleen als je je bestelling graag aangetekend wilt ontvangen betaal je een bijdrage van EUR 11,00. Je ontvangt dan een Track- and Tracenummer waarmee je online op de website van PostNL kunt nagaan waar het pakketje zich bevindt.

Retourneren/herroepen
Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Hierna heb je nog 14 dagen om het product aan ons te retourneren. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij contact met ons op te nemen via email, info@exclusievehoesjes.eu, of via het contactformulier. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping 
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard
levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je 
uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval worden er voor deze terugbetaling geen kosten in rekening gebracht.

De kosten van een retourzending zijn geheel voor rekening van de afzender en worden derhalve niet door ons vergoed. Ongefrankeerde zendingen kunnen wij helaas niet accepteren.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is alsmede de pvc verpakking onbeschadigd is (indien van toepassing). Stuur het artikel binnen 14 kalenderdagen terug anders vervalt je recht op retour. Uitzonderingen zijn niet mogelijk. De termijn van 14 kalenderdagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Wij behouden ons het recht voor om geld terug niet te honoreren ingeval een artikel/de artikelen niet tijdig retour ontvangen is/zijn.
Tevens verdient het aanbeveling om onze Algemene Voorwaarden even door te lezen en dan met name artikel 6, 7 en 8.

Reviews
Op WebwinkelKeur kun je reviews over ons bekijken, maar natuurlijk ook zelf je review plaatsen! WebwinkelKeur is een 100% onafhankelijk en eerlijk beoordelingsplatform. Mocht je zelf ideeën, tips of suggesties hebben die wij kunnen gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij streven altijd naar 5 sterren!

NB: wij zijn geen Velvet Caviar Nederland.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerkpuurhost